Allt ljus på dig!

Vi erbjuder dig all tänkbar hjälp i form av rådgivning, ritningar och service och med våra utbildade montörer säkerställer vi kvaliteten i utförandet. Med 30 år i branschen är vi specialister på tak- och fasadsystem i polykarbonat och glas.

Vår målsättning är enkel: Du ska uppleva att Scanlight erbjuder den mest genomtänkta och den tryggaste lösningen, samt att du får all önskvärd service.

Har du frågor eller önskar rådgivning kring bästa lösningen för just ditt projekt är vi bara ett telefonsamtal bort. Ring eller maila för en förutsättningslös diskussion!

Detta gör vi

Information och support på arkitektstadiet

Vi är experter inom vår nisch – Dagsljustak® och Dagsljusfasad®. Tveka inte att ringa oss eller skicka ett mail när du funderar kring möjligheter till insläpp av dagsljus via tak eller fasad. Hos oss får du alltid förutsättningslös service inklusive CAD-detaljer och beskrivningstexter. Vi ser oss som en partner i ditt projekt och ger dig de råd och den inspiration du behöver för att lösa de flesta möjliga och i vissa fall nästan omöjliga idéer.

Leverans och montage av Dagsljustak® och Dagsljusfasad®

Vi levererar och monterar produkter i glas och polykarbonat för insläpp av dagsljus via tak och fasad. Våra tekniskt komplicerade konstruktioner i glas och polykarbonat monterar vi oftast själva. Våra montörer är utbildade, noggranna och erfarna. Vi sätter en ära i att lämna en produkt efter oss som överträffar dina förväntningar. Vi är en flexibel partner i ditt projekt, där det är ditt behov av lösning som styr vilken produkt vi offererar dig.

Renovering av befintliga takljusinsläpp

Runt om i landet finns en stor mängd byggnader med gamla takljusinsläpp i form av pyramider, båglanterniner, glastak, kupoler, takfönster etc, vilka har tjänat ut. I vissa fall har man problem med läckage, i andra fall har plasten gulnat och blivit ful, sprucken. I de flesta fall är dessa ljusinsläpp stora energibovar då isoleringen nästan alltid är undermålig.

Vi erbjuder oss att komma ut till dig och inspektera det relevanta projektet och därefter ge dig en offert på den grad av renovering, alternativt utbyte, som krävs för att uppgradera ditt ljusinsläpp till modern standard. Om du så önskar utför vi även själva utbytet i en totalentreprenad där vi tar hela ansvaret och fungerar som din enda kontaktpunkt.

Leverans av standardprodukter – kupoler, takfönster, takuppstigningsluckor

Vänd dig till oss när du funderar på att installera ett takljusinsläpp på ett platt eller låglutande (>25°) tak. Genom våra leverantörer kan vi rekommendera den bästa lösningen för just din byggnad.

Vårt mål är att du ska vara nöjd, vare sig det är priset, prestandan eller estetiken som är det viktigaste för just dig. I vårt sortiment finns allt från den enklaste takljuskupolen till den tekniskt och miljömässigt mest avancerade konstruktionen med Passivhus-certifikat. Vi kan tillhandahålla extremt stora , runda, kvadratiska, rektangulära, pyramidformade enheter. En mängd tillbehör finns tillgängliga som tillval.

Av oss får du alltid professionella råd och en färdig kalkyl med allt inkluderat – helt förutsättningslöst.

TRYGGA INGLASNINGAR

Sedan Scanlights start för 35 år sedan har vårt motto varit Trygga Inglasningar och detta lever vi efter även idag.